Köpvillkor

Villkor för köp

Vi erbjuder huvudsakligen betalning via Klarna. Kontant betalning går bra vid hämtning. Vid hämtning på vårt lager i Axvall kontakta oss för överenskommelse om tid på tfn 0511-10082/ e-post info@avfallskvan.se. Vid faktura till företag vänligen kontakta oss.
Returrätt 14 dgr i originalpaket. Returfrakt betalas av kunden. Vara som återsänds skall emballeras så att transportskador inte uppstår på varan.

Leveransvillkor

Dina varor skickas och levereras till dig med DHL eller Postnord. Vanligtvis levereras ditt paket inom 1-3 arbetsdagar.

Transportskada

Kontrollera direkt vid mottagandet av leveransen att inga varor saknas eller är skadade. Skulle detta vara fallet, gör en anmälan direkt vid mottagandet av leveransen så att detta på tel 0511-10082, senast 3 dagar efter leverans. Om skador uppkommit under frakten, vänligen anmäls detta direkt till det ombud som har lämnat ut varorna. Viktigt att skadan noteras på fraktsedeln.

Felleverans

Meddela oss så fort som möjligt ifall vi levererat fel vara eller fel antal. Enklast genom att ringa eller skicka email på info@avfallskvarn.se
Om du inte löser ut ditt paket är vi tvungna att debitera dig 300 kr för våra omkostnader

Garanti

Garanti för våra kvarnar följer konsumentköplagen för alla försäljningar till konsumenter. I övrigt så generellt på alla köp som skett efter 2015 så är det 2 års garanti.
För Maxmatic Automat och Manuell är det en utökad garanti om 15 år på själva rivverket (artikel 20017). För övriga delar gäller garantin i 2 år. Dock inte Magnitop och Magnitube då detta är förbrukningsvaror och dessa är delar påverkas av användaren.
Garanti för Maxmatic 3000, Tweeny Victoria och Kensington, Avfallskvarn 600: 2 år på delar.
0